Save Romania Animals!

Friday 18 March 2011

NIEUWSBRIEF MAART 2011

ROLDA NIEUWSBRIEF MAART 2011
We zijn door de moeilijkste maanden heen gekomen en dankzij uw hulp hebben de honden hier gelukkig geen ernstige gevolgen van hoeven ondervinden. Dankzij U allemaal hebben wij nu weer voldoende voedsel om ook de lokale projecten te kunnen ondersteunen die dringend hulp nodig hebben.Vanuit Holland en Noorwegen hebben wij veel adoptie-aanvragen voor onze prachtige dieren en tevens ontvingen wij, mede uit Nederland heel veel voedsel, supplies, doggy treats en speeltjes om onze harige vriendjes blij en gezond te houden.

Foto: John Wozniak, nieuwe celebrity in de bres voor Roemeense dieren en ROLDA!

Hieronder volgt super goed nieuws, lees het en geniet! U heeft dit alles mogelijk gemaakt en in deze vaak treurige wereld is het goed voor de balans om ook positieve berichten!!!

FOTO VAN DE MAAND

Foto: Maureen en Piti in Holland

Maureen fostert de ROLDA hondjes sinds 2010, dat was de eerste keer dat zij van ons had gehoord . Ditzelfde doet zij ook voor de Spaanse honden en zij zorgt er tevens voor dat zij bij goede baasjes terecht komen. Dit doet zij voor de iets moeilijker te plaatsen hondjes tot de kleine fluffy haarballetjes. Elke organisatie zou willen dat zij iemand hadden zoals zij: rustig, grootmoedig, met een grote kennis van zaken en liefde voor dieren. Iemand die uiterst secuur uitadopteert in liefdevolle gezinnen die eerst zorgvuldig worden gecheckt.
DANK JE WEL, Maureen dat je er bent voor mijn strays!

NATIONALE PUPPENDAG, 23 MAART 2011
In samenwerking met Colleen Paige, de ambassadrice voor de Roemeense honden in de USA viert ROLDA de National Puppy Day.
Voor deze gelegenheid is onze geredde pup “COLLIE” door Colleen uitgeroepen als mascotte van dit event. Colleen wil ook bijdragen in de reiskosten naar de USA als iemand COLLIE een forever home zou willen geven. Klik hier en maak kennis met Collie click here !


Foto: Collie en Dana in het ROLDA Adoptie Center.

SUPER VEEL GOODIES GEDONEERD VOOR ONZE ROLDA ROMMIES
Onze dank gaat uit naar Miranda & Jury van JMVR Holland, Hanneke, Mees (Alana’s “dad”voor het transport), Gerrie & Richard, Sylvia van Vitakraft Holland, Hanneke Vischer voor het lobbyen en Sarah uit de UK voor het doneren van hondenvoer en allerlei andere zaken voor onze rommies.








RESULTATEN VAN ONZE OPROEP VOOR VOEDSEL VOOR ONZE DIEREN
Dankzij onze ongelooflijk gulle supporters hebben wij een bedrag van US dollar 3.513 mogen ontvangen om het zo noodzakelijke hondenvoer te kunnen kopen, dit bedrag is als volgt samengesteld:
CHIPLN gestart door ROLDA US dollar 403
CHIPLN gestart door RAA UK US dollar 257 (dank, Mark & Chrissy)
Andere PayPal donaties: US dollar 2.853
5.000 kg hondenbrokken konden worden gekocht dankzij UW support!!! Géén van onze dieren heeft ernstige honger hoeven lijden dankzij uw enorme inzet en betrokkenheid! AMAZING, dank u wel!!!

CATH EN KAYLEY VRIJWILLIGERS IN HET ROLDA ASIEL
Catherine X. en Kayley A. uit Wales hebben een week doorgebracht in de cottage van het Adoptie Center waar ze de honden socialiseerden, hun gedrag evalueerden en Flori een handje hielpen met haar dagelijkse werkzaamheden. Gedurende hun verblijf hebben ze ook het privéproject van Valerica, de Mittal Staalfabriek bezocht. Natuurlijk maakten zij ook kennis met onze prachtige gezonde dieren in het grote asiel.


Catharine vertelde dat zij onder de indruk was van de manier waarop ROLDA werkt, goed georganiseerd, soepel en op elkaar ingespeeld. Speciaal ook omdat het een groot aantal dieren betreft waar wij, ondanks alle moeilijkheden die wij dagelijks weer tegenkomen, zo optimaal mogelijk voor zorgen. Het deed me goed dit te horen van iemand als Catherine die de hele wereld afreist om dieren te kunnen helpen: o.a. de beren in China en honden in verschillende asiels in Azië en Afrika.

TWEE GEREDDE ZWERFHONDJES GEADOPTEERD IN DUITSLAND
Dank je wel, Jutta voor de adoptie van twee ROLDA hondjes en dank je wel, Ute voor het regelen van de reis van Arentina en Biti!

HONDJES GEADOPTEERD IN NEDERLAND
In maart vloog onze grote dierenvriend Riccardo weer hondjes naar Nederland. Kijk eens naar die gelukkige koppies van de dieren die na een afschuwelijk verleden een prachtige toekomst tegemoet gaan!
Geadopteerd werden:
Beauty door Yvonne & familie
Bety door de Jolanda Boyle
Cara door Ivonne
Motje door Hillie en familie
Piti in foster bij Maureen, maar hoogstwaarschijnlijk geadopteerd
Rae geadopteerd door Jose en Wesley
Op de foto de trotse “mom” van Lisa, die net naar de kapper was geweest.






TWEE NIEUWE CELEBRITIES DIE HET WERK VAN ROLDA STEUNEN
John Wozniak van de band “Marcy Playground” en Britt Griffith van Ghost Hunters zijn beide zeer bekend in de USA en geraakt door de situatie waarin de Roemeense dieren moeten leven. Dit allemaal dankzij onze vriendin Shannon die dit onder hun aandacht heeft gebracht.
Lees onze Celebrities' web section voor updates.

SPECIALE EN EINDELOZE DANK NAAR ONZE BIJZONDERE SUPPORTERS:

Alexandra R.,Aleksander L.,Alexia D.,Alice W.,Anne Marie H.,Andrea M.,Angie W.,Brenda C.,Brian D.,Bryan C., Carla T.,Cristina M.,Christine S.,Corinne W.,Dia R.,Elvira S.,Henriette M,Genoveva M.,Gennifer L.,Georgia O., Gerard J.,Gloria S., Ilmy KD,Jane B., Julia P., June M, Jutta,Karen N., Kirsten S., Lana P.,Leena M.,Liam G., Luree, Luis S.,Maja M., ME Crafter, Marianne S.,Marlena C.,Mark R.,Nancy S.,Nicole F.,Oliver S.,Peggy A.,Rachel O.,Rosana M., Roxann AM., Simon P., Sissel K.,Siv S.,Susan D.,Susan N., Tiia V.,Tracie G.,Tricia P.,Yvonne F.,

HANNEKE voor haar tomeloze inspanningen ten behoeve van ROLDA in Nederland en voor de vele tot stand gebrachte adopties die al zoveel gelukkige mensen en dieren hebben samengebracht!
ALICE & KIRSTEN voor hun hulp bekendheid te geven aan ROLDA in Noorwegen en het adverteren van onze honden.
MICHIEL & DIRKJE voor het doen van huisbezoeken, transporteren van dekens, het hosten van de vlucht van 11 maart j.l., verzamelpunt willen zijn voor Friesland, kortom voor hun bereidheid er áltijd te zijn voor ons als hulp nodig is;
GERRIE & RICHARD voor het bouwen van de Nederlandse website http://www.rolda.nl, het ophalen van mega veel dekens voor de rommies (en dat in het weekend!), voor het lobbyen voor honden voer e.d. (dank je wel, Gerrie!) en voor het feit dat ze inzamelpunt willen zijn in Midden-Nederland;
PATRICIA P. voor het wederom afleveren van spullen voor onze dieren, dank je wel;
HANNEKE VISCHER. voor het meedenken en het helpen met het zoeken van sponsors;
MAUREEN voor het fosteren van onze rommies Piti, Daly en Dirkje/Jenna en voor de bereidheid een verzamelpunt te willen zijn voor Drenthe;
MIRANDA & JURY van JMVR voor het doneren van een ongelooflijke hoeveelheid voer, speeltjes, manden etc. voor onze rommies, SUPER BEDANKT!;
GERDA BRASSER voor haar bereidheid inzamelpunt te willen zijn voor Noord-Holland;
VITAKRAFT voor het doneren van honderden pakjes lekkers voor onze rommies;
ROYAL CANIN voor het aanbieden van voer voor de hondjes in Nederlandse opvang;
WERELDASIELEN voor het doneren van dekens aan onze dieren;
MARK van RAA voor het doen van een oproep voor voedsel voor onze dieren;
SIV voor het inzamelen van medische supplies en het inzamelen van veel benodigheden die op ons wensenlijstje staan;
DAVE en SARAH (UK) voor het promoten van ROLDA bij Crufts en het doneren van hondenvoer en supplies voor onze dieren;
CATHERINE en KAYLEY voor hun vrijwilligerswerk in het ROLDA asiel;
SISSEL K. voor het sponsoren van Bichy (een type Bichon, die is achtergelaten met een ernstig probleem aan één van de pootjes);
CRISTINA M . die Jack voor 6 maanden zal sponsoren;
ANNE-MARIE H. voor het sponsoren van Jack gedurende 12 maanden;
MERRITT en SHANNON voor al het vrijwilligerswerk dat jullie voor ROLDA doen in de USA.

SPECIALE DANK GAAT UIT NAAR BIJZONDERE PARTNERS & SUPPORTERS
Arcelor Mittal Galati ,Damen Shipyard, JMVR,Viata Libera Galati, Le Chien Swisse,Pet’s Home,Animal Miracle Network,Rentex Floron, Klassik Radio, Dogs Today, Animal Wellness, WVS UK, KHZ, Cukys, METRO Cash & Carry,Derpan, Veti-Med and our sister – representatives of ROLDA Holland, ROLDA UK and ROLDA USA!


With respect and friendship,

Dana Costin
President&volunteer
ROLDA & Romanian League in Defense of Animals,Inc.

© Respect every life! Spay/neuter your pet!

For updates about ROLDA activity, please visit regularly ROLDA’s website: www.rolda.org If you want to unsubscribe, please contact us with "unsubscribe" word.
ROLDA Foundation
Feroviarilor Street 16, Bl.C2, ap.18, 800563 Galati, Romania
Mobile: 004 0748 903 612, email: rolda@care2.com, www.rolda.org

Save thousands of little lives.
Our charity is 100% funded by your donations, and only last year we helped more than 1,500 rescue animals!

Worldwide presence

ROLDA USA (EIN: 32-0176929)
P.O. Box 40, Greenbank,
WA 98253,USA
roldausa@care2.com
phone: 360 678 1057
mobile: 360 969 0450

ROLDA ROMANIA (CUI: 18416340)
16 Feroviarilor Str.,Bl C2,ap.18
800563 Galati, Romania
rolda@care2.com
mobile: 004 0748 903612

ROLDA UK
Contact person: Dave Griffin
19 Glyndwr Street ; Port Talbot
South Wales ,SA13 1YH, UK
inthedoghouse.dave@yahoo.com
phone:+44 1639 794842
mobile: +44 7738 761553

ROLDA HOLLAND
Contact person: Hanneke Tesselaar
h.tesselaar@casema.nl
www.rolda-nederland.nl

ROLDA NORWAY
Contact persons:
Alice : alwetwinny@hotmail.com
Kirsten : sander_kirsten@yahoo.no


No comments:

Post a Comment