Save Romania Animals!

Sunday 29 August 2010

NEGRUTA GEADOPTEERD IN NOORWEGEN!

NEGRUTA,NU MAISA, GEADOPTEERD IN NOORWEGEN!
Negruta is een prachtige zwarte beauty van plm 2 jaar oud en gevonden op het industrieterrein van Galati, nabij de staalfabriek. Ze was daar waarschijnlijk kort voor het invallen van de winter achtergelaten en het was al snel duidelijk dat ze niet gewend was aan de kou. Ze bibberde, was sterk vermagerd zag er heel ongezond uit. Zo werd ze gevonden door vrijwilligers van de ROLDA shelter.



Onze dierenarts constateerde gelukkig dat ze verder gezond was en alleen flink wat aan gewicht moest winnen. Ze had ook dringend behoefte aan een bad. Verder hebben we haar gesocialiseerd omdat ze in het begin een wat defensieve houding had.

Nadat bij Negruta diverse tests waren gedaan, bloedonderzoek was afgenomen en ze de benodigde entingen had gehad, was ze klaar om op de website ter adoptie te worden aangeboden. Niet lang daarna meldde Marit uit Noorwegen zich die dit prachtige meisje graag wilde helpen aan een definitieve en mooie vaste plek in haar leven

Negruta geeft je haar pootje als ze eenmaal je vertrouwen heeft gewonnen, niemand heeft haar dit geleerd.. Ze is vriendelijk op een zó speciale manier dat ze je hart doet smelten.

Dit is het avontuur van Negruta die veilig naar Noorwegen is gevlogen met dank aan Anelise en haar "Pet Cargo Company", alwaar ze werd opgehaald door Marit die haar onmiddellijk heeft gepromoot onder heel veel dierenvrienden.



In minder dan een maand tijd ziet Negruta, nu Maisa, er meer dan geweldig uit én heeft ze een nieuw en veilig thuis gevonden.

Mijn speciale dank gaat uit naar Anelise, DVM Gingarasu en zijn team dierenartsen en Marit, die onze prinses ontdekten en haar deden opbloeien en natuurlijk aan de familie die voor altijd van Maisa wil houden!

No comments:

Post a Comment